Huren Hallen 

De hallen zijn beschikbaar voor iedereen, mits u zich van te voren aanmeldt. Deze aanmelding kan telefonisch geschieden bij de heer L. Geraedts, telefoonnummer 046-4374005 of 046-4379164. Indien de hallen vrij zijn, kunt u deze reserveren om te rijden/springen. Als u dit wenst, kunt u ook uw eigen instructeur meebrengen. De hallen zijn ideaal voor het houden van wedstrijdactiviteiten, maar ook voor andere gelegenheden. Een hal is 25 x 70 mtr en de tweede hal is 20 x 45 mtr. Tevens beschikken wij over twee gezellige kantine`s van waaruit men de twee hallen kan zien.

In de hallen hebben wij in de zomer 2006 Geopat bodems laten leggen. Wij verzoeken eenieder dan ook na het rijden de mestballen te verwijderen. Longeren mag alleen in de buitenbak.   

Het huren van de hallen om te rijden kost:
-  Per keer: € 7,- per persoon/paard.
-  Maandabonnement: € 50,- per persoon/paard. 
   U kunt hiermee elke dag van de rijhallen gebruik maken.
-  Jaarabonnement: € 300,- per persoon/paard. 
   U kunt hiermee elke dag van de rijhallen gebruik maken.
Bovenstaande geldt uiteraard alleen als er geen wedstrijden zijn.

 

 

Reserveren:
Wij verzoeken u van te voren aan te geven wanneer u komt rijden in verband met andere reserveringen. Huren voor langere periodes, wedstrijdactiviteiten of andere gelegenheden kan in overleg met de heer Geraedts. Steeds terugkomende reserveringen op vaste dagen of grotere evenementen vindt u onder het kopje `agenda` in het menu hieronder. De overige (losse) reserveringen kunnen wij helaas niet dagelijks publiceren.

Indien u lid bent van de L.R.V. Het Edele Ros kunt u meerijden in de lessen die door deze vereniging worden georganiseerd. Voor lidmaatschap kunt u contact opnemen met de heer P. Hornesch, secretaris, telefoonnummer 046-4433350.    
 

 


Ruitersportcentrum Geraedts Beek
ruitersportcentrumgeraedts@hotmail.com